Главная » 2015 » Квітень » 25 » ВГО «ППІ» отримала акредитацію Виборчої комісії Великобританії для участі у виборах
14:00
ВГО «ППІ» отримала акредитацію Виборчої комісії Великобританії для участі у виборах
24 квітня 2015 року Всеукраїнська громадська організація «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» отримала акредитацію Виборчої комісії Великобританії для участі в парламентських та місцевих виборах, які пройдуть 7 травня 2015 року на території Сполученого Королівства.



На сьогодні ВГО «ППІ» єдина українська громадська організація, 18 представників якої отримали офіційний дозвіл бути міжнародними спостерігачами на виборах у Великобританії протягом трьох років, починаючи з 2015 року.
Представників ВГО «ППІ», які отримали посвідчення міжнародних спостерігачів, поїдуть до Великобританії з метою ведення спостереження за ходом виборчого процесу, підрахунку голосів та моніторингу ситуації. Зокрема представники організації мають намір здійснити обмін досвідом участі у виборчих кампаніях з іншими міжнародними, офіційними спостерігачами Сполученого Королівства та зустрітися з представниками української діаспори у Великобританії.
Голова ВГО «ППІ» Геннадій Воронцов переконаний, досвід, здобутий представниками організації в якості міжнародних спостерігачів під час виборів у Великобританії, сприятиме удосконаленню виборчого законодавства в Україні та поглибленню демократичності й прозорості виборчого процесу в нашій державі.
Раніше представники ВГО «ППІ» в якості міжнародних спостерігачів брали участь у президентських та парламентських виборах в Польщі, а також у виборах до Державної Думи Російської Федерації.
Просмотров: 2239 | | Теги: Лондон, цвк, ППІ, Великобританія, вибори | Рейтинг: 4.5/35
Поділись цим матеріалом у соц.мережах :)