Главная » Архів матеріалів
ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» 4 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів провела опитування громадської думки жителів Переяславської міської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Переяславського міського голови та політичних партій на виборах до Переяславської міської ради на чергових місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, перші місця у рейтингу кандидатів на посаду Переяславського міського голови серед тих, хто визначився із вибором, займають:
- Саулко Вячеслав (політична партія «Слуга Народу»). За нього готові проголосувати 27,31% виборців
- Костін Тарас (політична партія «Європейська солідарність») – 26,54%
- Аврамич Борис (політична партія «Наш край») – 12,08%
- Марченко Віталій (політична партія «Опозиційна платформа За житт ... Читати далі »
Переглядів: 534 | Дата: 06.10.2020


ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» 4 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів провела опитування громадської думки жителів Тетіївської міської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Тетіївського міського голови та політичних партій на виборах до Тетіївської міської ради на чергових місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, перші місця у рейтингу кандидатів на посаду Тетіївського міського голови серед тих, хто визначився із вибором, займають:
- Онищук Олег (самовисування). За нього готові проголосувати 30,94% виборців
- Балагура Богдан (самовисування) – 24,18%
- Майструк Руслан (політична партія «Слуга Народу») – 19,41%
- Жубер Наталія (політична партія «За Майбутнє») – 10,59%
- Черній Віктор (політична партія «Україна Славет ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Дата: 06.10.2020


ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» 3-4 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів провела опитування громадської думки жителів Білоцерківської міської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Білоцерківського міського голови та політичних партій на виборах до Білоцерківської міської ради на перших місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, першє місця у рейтингу кандидатів на посаду Білоцерківської міського голови серед тих, хто визначився із вибором, займає:
- Дикий Геннадій (політична партія «Європейська Солідарність»). За нього готові проголосувати 52,05% виборців.
Діючій міський голова може перемогти у першому турі.
- Киришун Дмитро («Слуга Народу») – 12,60%
- Король Андрій (ВО Батьківщина) – 9,04%.
- Бобенко Микола («Біла Це ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Дата: 06.10.2020


ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» 4 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів провела опитування громадської думки жителів Таращанської міської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Таращанського міського голови та політичних партій на виборах до Таращанської міської ради на чергових місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, перші місця у рейтингу кандидатів на посаду Таращанського міського голови серед тих, хто визначився із вибором, займають:
- Шостак Сергій (самовисування). За нього готові проголосувати 19,17% виборців
- Велієв Валерій (самовисування) – 17,68%
- Кривошеєв Михайло (політична партія «Наш край») – 15,33%
- Урожай Людмила (політична партія «Європейська солідарність») – 11,99%

Переглядів: 615 | Дата: 05.10.2020

4 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» провела опитування громадської думки жителів Української територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Українського міського голови та політичних партій на виборах до Української міської ради на чергових місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, виборці, які визначились із вибором, надають перевагу наступним кандидатам:
- Кирилюк Оксана (політична партія «СЛУГА НАРОДУ») – 19,91%
- Туренко Олександр (політична партія «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ») – 19,83%
- Кучер Тетяна Миколаївна (Самовисування) – 18,85%
- Свояченко Євгеній Михайлович (Самовисування) – 18,21%
- Тимченко Юрій (Всеукраїнське об’єднання Батьківщина) –9,73%
- Олкова-Михницька Агнеса (Сила і Чес ... Читати далі »
Переглядів: 461 | Дата: 05.10.2020



ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» 4 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів провела опитування громадської думки жителів Обухівської міської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Обухівського міського голови та політичних партій на виборах до Обухівської міської ради на чергових місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, лідер у рейтингу кандидатів на посаду Обухівського міського голови серед тих, хто визначився із вибором є:
- Левченко Олександр (політична партія «СЛУГА НАРОДУ»). За нього готові проголосувати 47,84% виборців
Наступні значно відстають:
- Малишев Віктор (політична партія «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ») - 22,26%
- Ільєнко Лариса (політична партія «Батьківщина») – 9,44%
- Лавренюк Ігор (політична партія «З ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Дата: 05.10.2020


ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» 3 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів провела опитування громадської думки жителів Миронівської міської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Миронівського міського голови та політичних партій на виборах до Миронівської міської ради на перших місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, перші місця у рейтингу кандидатів на посаду Миронівського міського голови серед тих, хто визначився із вибором, займають:
- Савенко Віталій Миколайович (політична партія «Європейська Солідарність»). За нього готові проголосувати 59,70% виборців
- Усик Валентина Сергіївна («Слуга Народу») – 23,14%
- Половець Олександр Анатолійович («За Майбутнє») – 17,16%.

11,70% не будуть голосувати, 3,41% зіпсують бюлетен ... Читати далі »
Переглядів: 611 | Дата: 04.10.2020

ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» 3 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів провела опитування громадської думки жителів Кагарлицької міської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Кагарлицького міського голови та політичних партій на виборах до Кагарлицької міської ради на чергових місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, перші місця у рейтингу кандидатів на посаду Кагарлицького міського голови серед тих, хто визначився із вибором, займають:
- Сушко Людмила (політична партія «Європейська Солідарність»). За неї готові проголосувати 25,91% виборців
- Будюк Ігор (політична партія «Слуга Народу») – 23,98%
- Панюта Олександр (політична партія «Наш край») – 14,44%
- Павлик Дмитро (політична партія «Батьківщина») – 11,95%
- Волошин О ... Читати далі »
Переглядів: 636 | Дата: 04.10.2020

3 жовтня 2020 року після реєстрації всіх кандидатів ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» провела опитування громадської думки жителів Богуславської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Богуславського міського голови та політичних партій на виборах до Богуславської міської ради на чергових місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня поточного року.

Як показали результати опитування ППІ, виборці, які визначились із вибором, надають перевагу наступним кандидатам:
- Лелека Юрій Михайлович (політична партія «СЛУГА НАРОДУ») – 20,03%
- Драченко Анатолій Дмитрович (політична партія «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ») – 19,18%
- Хоменко Віталій Миколайович (політична партія «ГРОМАДСЬКИЙ РУХ МИКОЛИ ТОМЕНКА РІДНА КРАЇНА») – 18,05%
- Лянний Віктор Миколайович (політична партія «УКРАЇНА СЛАВЕТНА») – 17,53%

... Читати далі »
Переглядів: 811 | Дата: 04.10.2020

Особистості замість партій- переважна більшість українців на виборах-2020 голосуватиме за конкретну людину, а не за її приналежність до політичної партії.

2 серпня Всеукраїнська громадська організація «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» провела соціологічне дослідження щодо політичних уподобань українців.
Загалом було опитано 44 015 повнолітніх осіб на всій території України крім АР Крим та окремих територій Луганської та Донецької областей. До роботи було залучено понад 1 000 інтерв’юерів. Дослідження було проведено за методикою великих чисел.
За результатами цього дослідження соціологи прийшли до висновку, що переважна більшість виборців наразі надають перевагу не політичним партіям, а конкретним персоналіям.

Переглядів: 508 | Дата: 20.09.2020

« 1 2 3 4 5 ... 40 41 »