Главная » 2020 » Грудень » 15 » До Броварської міської ради на повторних виборах проходять 6 партій
09:03
До Броварської міської ради на повторних виборах проходять 6 партій
ВГО «ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ» 11-13 грудня 2020 року на старті виборчої кампанії провела опитування громадської думки жителів Броварської міської територіальної громади щодо електоральних симпатій до потенційних кандидатів на посаду Броварського міського голови та політичних партій на виборах до Броварської міської ради на повторних місцевих виборах, які мають відбутися 17 січня 2021 року.

Як показали результати опитування ППІ, перше місця у рейтингу кандидатів на посаду Броварського міського голови серед опитаних, займає:

- Сапожко Ігор (політична партія «Команда Ігоря Сапожка – «Єдність»). За нього готові проголосувати 20,43% виборців.
- Ратніков Дмитро («Слуга Народу») - 14,59%
- Іваненко Олег («Європейська Солідарність») - 13,69%.
- Бойко Віктор (Опозиційна платформа - За життя) - 5,15%

Інші кандидати набирають менше 5%.

6,26% не будуть голосувати, а 20,76% опитаних не визначились.



Сапожко перемагає своїх опонентів і у другому турі виборів:

Якщо в другий тур виборів Броварського міського голови проходять Ігор Сапожко (діючий міський голова ) та Іваненко Олег (Європейська Солідарність), за якого кандидата Ви проголосували б у другому турі?



Якщо в другий тур виборів Броварського міського голови проходять Ігор Сапожко (діючий міський голова ) та Ратніков Дмитро (Слуга Народу), за якого кандидата Ви проголосували б у другому турі?



Якби повторні вибори до Броварської міської ради відбувалися наступної неділі, до міської ради пройшло б 6 партій.
Більшість виборців, яких опитали, проголосували б «Європейську солідарність» (очолює список Іваненко Олег) - 13,22%, «Команда Ігоря Сапожка - «Єдність» (Бабич Петро) - 13,01%, «Слугу Народу» (Ратніков Дмитро) - 12,01%, за ВО «Батьківщина» (Резнік Олександр) - 6,88%, Опозиційна Платформа "За життя" (Бойко Віктор) - 5,36%, «За майбутнє» (Шапран Сергій) - 5,11%, Інші партії набирають менше 5%.

Водночас, 8,49% не будуть голосувати, а 15,12% не визначились.

ВГО «ППІ» методом інтерв’ю «face-to-face» опитала 4 032 респондентів - жителів Броварської міської територіальної громади (м. Бровари, с.Княжичі та с.Требухів).

Відповіді вносилися в режимі онлайн через мобільні додатки до унікальної системи «OSA», розробленої фахівцями «ППІ».

Вибірка – з квотним відбором на останньому ступені, що репрезентативна для населення міста віком від 18 років. Похибка репрезентативності не перевищує 1,5%

Зазначимо, 9 листопада Київський окружний адміністративний суд зобов’язав Броварську міську ТВК повторно провести місцеві вибори голови і депутатів Броварської об’єднаної територіальної громади. Броварська ТВК одноголосно прийняла рішення провести вибори міського голови Броварів та депутатів міської ради Броварської громади на останню неділю шістдесятиденного строку з дня прийняття рішення про їх призначення, тобто 17 січня 2021 року.

Результати опитування (завантажити pdf).
Просмотров: 1228 | | Рейтинг: 5.0/1
Поділись цим матеріалом у соц.мережах :)