Главная » 2014 » Жовтень » 26 » ЦВК ВНЕСЛА ЗМІНИ ДО СКЛАДУ ОКРУЖНИХ ВИБОРЧИХ КОМІСІЙ
12:37
ЦВК ВНЕСЛА ЗМІНИ ДО СКЛАДУ ОКРУЖНИХ ВИБОРЧИХ КОМІСІЙ

25 жовтня о 22:20 після перерви Центральна виборча комісія продовжила свою роботу в режимі засідання.

Комісія зареєструвала довірену особу одного з кандидатів у народні депутати України, зареєстрованого в ОВО.Разом з тим, реєстрацію довірених осіб кількох кандидатів у народні депутати України скасовано.

Окрім того, ЦВК залишила без розгляду по суті скаргу Чекунова К.В. – уповноваженої особи Політичної партії "Опозиційний блок" у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, у якій суб’єкт звернення просив визнати бездіяльність ОВК ОВО № 112 такою, що не відповідає вимогам виборчого закону, порушує виборчі права громадян, права та законні інтереси Політичної партії "Опозиційний блок". А також – зобов’язати вказану виборчу комісію забезпечити виконання закону щодо передачі ДВК виборчих бюлетенів для голосування на позачергових виборах народних депутатів України. Скаргу подано неналежним суб’єктом звернення зі скаргою.

Розглянувши подання суб’єктів внесення кандидатур до складу ОВК про заміну їх членів, заяву секретаря ОВК про складення його повноважень, подання ОВК з доданими до них рішеннями цих комісій, що засвідчують систематичне невиконання обов’язків членами виборчих комісій, ЦВК внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 5 вересня 2014 року № 858.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації

Секретаріату Центральної виборчої комісії

Просмотров: 1134 | | Рейтинг: 5.0/1
Поділись цим матеріалом у соц.мережах :)