Главная » 2014 » Жовтень » 9 » ЦВК ЗАТВЕРДИЛА РЕЗУЛЬТАТИ ЖЕРЕБКУВАНЬ ЩОДО ЧЕРГОВОСТІ НАДАННЯ ПОЛІТИЧНИМ ПАРТІЯМ ЕФІРНОГО ЧАСУ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕДВИБОРНОЇ АГІТАЦІЇ
12:23
ЦВК ЗАТВЕРДИЛА РЕЗУЛЬТАТИ ЖЕРЕБКУВАНЬ ЩОДО ЧЕРГОВОСТІ НАДАННЯ ПОЛІТИЧНИМ ПАРТІЯМ ЕФІРНОГО ЧАСУ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕДВИБОРНОЇ АГІТАЦІЇ

3 жовтня о 20:00 під головуванням Михайла Охендовського відбулось друге засідання Центральної виборчої комісії.

Комісія затвердила результати жеребкувань щодо черговості надання ефірного часу на Першому Національному каналі НТКУ та на Першому каналі НРКУ політичним партіям, кандидати у народні депутати України від яких зареєстровані у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, для проведення передвиборної агітації за рахунок коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку і проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

ЦВК зареєструвала довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах. Разом з тим, кільком з них відмовлено в реєстрації їх довірених осіб. Крім того, Комісія низкою інших постанов зареєструвала уповноважених осіб деяких політичних партій у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та одномандатних виборчих округах.

А деяким політичним партіям відмовлено в реєстрації уповноважених осіб в ОВО. Також скасовано реєстрацію двох уповноважених осіб однієї з партії в ОВО та зареєстровано інших.

 

Окрім того, скасовано реєстрацію двох кандидатів у народні депутати України, які балотуються у порядку самовисування, а саме: Голікова Д.Д. – в ОВО № 49 та Люботи С.І. – в ОВО № 160, у зв’язку з поданими ними заявами про відмову від балотування. Комісія внесла зміни технічного характеру до деяких своїх постанов. Розглянувши подання суб’єктів внесення кандидатур до складу ОВК про заміну їх членів, заяви члена ОВК, заступника голови та секретаря ОВК про складення їх повноважень, а також витяги з протоколів засідань ОВК щодо відмови членів цих комісій скласти присягу,ЦВК внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 5 вересня 2014 року № 858.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації 

Просмотров: 1417 | | Рейтинг: 0.0/0
Поділись цим матеріалом у соц.мережах :)