Главная » 2014 » Жовтень » 23

ЦВК ПЕРЕДАЛА ДВК ТРЬОХ ЗАКОРДОННИХ ВИБОРЧИХ ДІЛЬНИЦЬ ВИБОРЧІ БЮЛЕТЕНІ ТА ЗАТВЕРДИЛА РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОГАШЕННЯ БЮЛЕТЕНІВ, НЕПЕРЕДАНИХ ОВК І ДВК НА ДОНБАСІ

22 жовтня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

Під час засідання ЦВК передала дільничним виборчим комісіям трьох закордонних виборчих дільниць через представника Міністерства закордонних справ України – начальника Управління генерального секретаріату Анатолія Діденка 1 тис. 20 виборчих бюлетенів з виборів народних депутатів України для голосування у закордонному виборчому окрузі. Після завершення процедури передачі виборчих бюлетенів було склад ... Читати далі »

Переглядів: 1155 | Дата: 23.10.2014

Відповідно до ч. 8 ст. 80 Закону України "Про вибори народних депутатів України", виборчі бюлетені для кожної виборчої дільниці виготовляються у кількості, що на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців, які включені до списку виборців на відповідній виборчій дільниці відповідного одномандатного округу з урахуванням кратності розміщення виборчих бюлетенів в межах поліграфічного листа при їх виготовленні.

Постановами від 26 вересня 2014 року №1224 та від 1 жовтня 2014 року №1420 ЦВК затвердила форму, колір та текст виборчого бюлетеня відповідно багатомандатного та одномандатних виборчих округів. Зазначеними постановами було встановлено, що виборчі бюлетені виготовляються для кожної звичайної та закордонної виборчої дільниці у кількості, що на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців, ... Читати далі »

Переглядів: 1140 | Дата: 23.10.2014

21 жовтня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

Комісія низкою постанов зареєструвала уповноважених осіб деяких політичних партій в одномандатних виборчих округах. Водночас скасовано реєстрацію окремих уповноважених осіб кількох політичних партій в ОВО та зареєстровано інших.

Окрім того, ЦВК зареєструвала довірених осіб кількох кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах. Разом з тим, реєстрацію довірених осіб кількох кандидатів у народні депутати України скасовано, а одному з них відмовлено в реєстрації його довіреної особи.

... Читати далі »

Переглядів: 1160 | Дата: 23.10.2014

21 жовтня відбулася робоча зустріч Голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського з главою Місії CANEOM зі спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, сенатором пані Рейнелл Андрейчук та супроводжуючими її особами.

Голова Комісії, вітаючи іноземних спостерігачів на українських виборах, відзначив, що вони відбуваються в надзвичайно складні для нашої держави часи. "Тож для нас сьогодні дуже важлива дружня підтримка закордонних колег, в тому числі й представників Місії CANEOM. Також нам потрібна й конструктивна критика в питаннях удосконалення підготовки виборів на шляху розбудови вільної демократичної держави ", – додав він.

... Читати далі »

Переглядів: 1045 | Дата: 23.10.2014